ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΓΙΑ ΤΟΥΡΤΕΣ

ΥΛΙΚΑ
4 αυγα
1 κουπα αλευρι για ολες τις χρησεις
1 κουπα ζαχαρη
1 βανιλια
(για σοκολατενιο παντεσπανι προσθετουμε 2κσ κακαο)
 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Χτυπαμε στο μιξερ τα αυγα με την ζαχαρη μεχρι να ασπρισουν,προσθετουμε το αλευρι αφου πρωτα το εχουμε κοσκινισει και ανακατευουμε και προσθετουμε και την βανιλια.Με κυκλικες κινησεις να μην φυγει ο αερας απο τα αυγα.Το αδειαζουμε σε ενα ταψι με λαδοκολα και ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 βαθμους για 20 λεπτα.Το παντεσπανι κοψτε το οταν κρυωσει γιατι θα σας διαλυθει.Με την βοηθεια μια χοντρης κλωστης μπορειτε να το χωρισετε οριζοντια για να φτιαξετε επιπεδα τουρτας με το παντεσπανι σας.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

TUTMANIK (ΤΥΡΟΨΩΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ)

ΜΠΑΤΣΙΝΑ (ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΛΟΚΥΘΑ)