ζαμπονοτυροπιτα ολα τα λεφτα

ΥΛΙΚΑ
250 γρ κασερι
250γρ γραβιερα
250γρ εμενταλ
250γρ φετα
250 γρ ζαμπον
1 πακετο φυλλο κρουστας(η την βασικη συνταγη ζυμης)
1 λιτρο γαλα
5 αυγα
πιπερι
3 κσ βουτυρο

                                                 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
ZabonotyropitaΤριβουμε τα τυρια μας στον χοντρο τριφτη και τα βαζουμε σε ενα μπολ.Προσθετουμε το ζαμπον και το πιπερι.Βουτυρωνουμε ενα ταψι και βαζουμε κατω τα πρωτα 5 φυλλα αφου τα βουτυρωνουμε ενα ενα καθε φορα που τα βαζουμε.Αδειαζουμε ολοι την γεμιση και προσθετουμε τα υπολοιπα 5 φυλλα βουτυρωμενα,χτυπαμε τα αυγα με το γαλα και τα περιχυνουμε πανω απο την πιτα μας.Ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 βαθμους για μια ωρα περιπου.Αν δειτε να φουσκωνει πολυ μην φοβηθητε θα γινει μια τελεια αφρατη!!!!!!!!
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

TUTMANIK (ΤΥΡΟΨΩΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ)

ΜΠΑΤΣΙΝΑ (ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΛΟΚΥΘΑ)