ΜΠΡΑΟΥΙΝΣ ΜΕ ΤΡΙΑ ΕΙΔΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

ΥΛΙΚΑ
125γρ βουτυρο
200γρ μαυρη σοκολατα
μισο φλ ζαχαρη
2 αυγα καλα χτυπημενα
1μιση φλ κοινο αλευρι
150γρ λευκη σοκολατα
100γρ σοκολατα γαλακτος
 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Προθερμενουμε τον φουρνο μας στους 180 βαθμους και βουτυρωνουμε ενα ταψακι και στρωνουμε λαδοκολα.Αναμειγνυουμε το βουτυρο και την μαυρη ζαχαρη σε μεσαιο κατσαρολακι.Ανακατευουμε το μειγμα μας σε χαμηλη φωτια μεχρι να λιωσει και το αφηνουμε 10 λεπτα να κρυωσει.Ανακατευουμε στο μειγμα μας την ζαχαρη και τα αυγα προσθετουμε επισης και το κοσκινισμενο αλευρι μας και και την χοντροκομενη λευκη σοκολατα και την σοκολατα γαλακτος.Απλωνουμε το μειγμα μας στο ταψακι μας και ψηνουμε για 35 λεπτα.Μολις ψηθει το αφηνουμε για 10 λεπτα εκτος φουρνου και το κοσκινιζουμε με αχνη ζαχαρη.Ενα πολυ ευκολο και πολυ γευστικο γλυκο!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

TUTMANIK (ΤΥΡΟΨΩΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ)

ΜΠΑΤΣΙΝΑ (ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΛΟΚΥΘΑ)