ζυμη γιαουρτιου

ΥΛΙΚΑ
6φλιτζανακια αλευρι
μισο φλ λαδι
μισο φλ γιαουρτι
νερο
αλατι

                                        ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Ριχνουμε το αλευρι σε μια λεκανη με το αλατι,προσθετουμε το λαδι,το γιαουρτι και λιγο λιγο και τα ζυμωνουμε για να γινει μια σφιχτη ζυμη.Αφηνουμε τη ζυμη για 15 λεπτα να ξεκουραστει.
Χωριζουμε τη ζυμη σε μπαλες και την ανοιγουμε με τον πλαστη σε φυλλα.



 

       
Zymi-glykias-tartas

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

TUTMANIK (ΤΥΡΟΨΩΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ)

ΜΠΑΤΣΙΝΑ (ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΛΟΚΥΘΑ)