ΓΡΑΝΙΤΑ ΦΡΑΟΥΛΑ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΕΙΓΜΑ
500γρ φραουλες
4 κουταλιες ζαχαρη

ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΖ ΜΕΙΓΜΑ
4-5κουταλιες απο τον πουρε φραουλας
500γρ γιαουρτι στραγγιστο
2-3 κουταλιες ζαχαρη αχνη

Χτυπαμε στο μουλτι τις φραουλες με την ζαχαρη.Φυλαξτε 4-5 κουταλιες απο τον πουρε για να ανακατεψουμε με το γιαουρτι
Τον υπολοιπο πουρε τον μοιραζουμε σε πλαστικα ποτηρακια του νερου που περνουμε στην εξοχη η στα παρτυ.Γεμιζοντας ως την μεση.Τα τοποθετουμε στην καταψηξη για 1-2 ωρες.
Χτυπαμε στο μπλεντερ το γιαουρτι με τον πουρε φραουλας που κρατησαμε και με την αχνη.Μοιραζουμε το μειγμα πανω απο τα ποτηρακια που βαλαμε στην καταψυξη.Μπηγουμε μεσα ξυλακια του παγωτου και τα ξανα βαζουμε στην καταψυξη για 6 ωρες.ΘΑ ΤΟ ΛΑΤΡΕΨΕΤΕ!!!!
Αυτο μπορειτε να το κανετε με οτι φρουτο θελετε με καρπουζι ειναι φανταστικο,με πεπονι,με λεμονι,με πορτοκαλι με οτι μπορειτε να φανταστειτε.Πειραματιστητε μην φοβαστε!!!!!!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

TUTMANIK (ΤΥΡΟΨΩΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ)

ΜΠΑΤΣΙΝΑ (ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΛΟΚΥΘΑ)