ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ

ΥΛΙΚΑ
2 κουπες αλευρι για ολες τις χρησεις
μισο κγ αλατι
1 κουπα βουτυρο
μιση κουπα αχνη ζαχαρη
2 βανιλιες
ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ
μαρμελαδα της αρεσκειας σας
η μερεντα



ΕΚΤΕΛΕΣΗ




Σε ενα μπολ κοσκινιζουμε το αλευρι και το αλατι.Χτυπαμε στο μιξερ για ενα λεπτο το βουτυρο μεχρι να ασπρισει.Προσθετουμε την ζαχαρη και τις βανιλιες και συνεχιζουμε το χτυπημα για αλλα 2 λεπτα.Προσθετουμε το κοσκινισμενο αλευρι και το αλατι και ανακατευουμε μεχρι να γινει μια αφρατη ζυμη.Το τοποθετουμε στο ψυγειο για μια ωρα.Προθερμενουμε τον φουρνο μας στους 175 βαθμους.Σε καλα αλευρωμενη επιφανεια ανοιγουμε την ζυμη μας περιπου ενα εκατοστο.Και τους δινουμε οτι σχημα θελουμε καρδια, αστερακι.Τα τοποθετουμε πανω σε μια λαμαρινα και ψηνουμε για 10 με 15 λεπτα.Τα αφηνουμε να κρυωσουν τα ενωνουμε ανα 2 και βαζουμε μια ελαφρια στρωση μερεντα η μαρμελαδα.Στο τελος τα πασπαλιζουμε με αχνη ζαχαρη.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

TUTMANIK (ΤΥΡΟΨΩΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ)

ΜΠΑΤΣΙΝΑ (ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΛΟΚΥΘΑ)