ΣΤΡΑΠΑΤΣΑΔΑ

ΚΑΤΙ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΝΟΣΤΙΜΟ

1 κιλο ντοματες ωριμες
1 κρεμμυδι ξερο χοντροκομμενο
ελαιολαδο
4αυγα
αλατι πιπερι
 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Βαζουμε ενα τηγανι με ελαιολαδο και βαζουμε σε χαμηλη φωτια το κρεμμυδι μεχρι να μαραθη οχι να τσιγαριστει να μαραθη.Στην συνεχεια προσθετουμε χοντροκομενες και τις ντοματες και βραζουμε συνεχιζουμε δηλαδη να βραζουμε σε χαμηλη φωτια την σαλτσα μας με τα κρεμμυδια μολις βρασει προσθετουμε τα αυγα χτυπημενα κααι στο τελος το αλατι και το πιπερι.Μπορουμε αν θελουμε να προσθεσουμε και φετα βαρελισια του ταιριαζει πολυ.κκαλη επιτυχια!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

TUTMANIK (ΤΥΡΟΨΩΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ)

ΜΠΑΤΣΙΝΑ (ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΛΟΚΥΘΑ)