ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙ ΚΑΙ ΤΖΙΝΤΖΕΡ

ΥΛΙΚΑ
280 γρ αλευρι για ολες τις χρησεις
6γρ σοδα
λιγες σταγονες βανιλια εκχυλισμα
120 γρ μαυρη ζαχαρη
40γρ μελι
200γρ βουτυρο
5γρ τριμμενο τζιντζερ
6γρ ξυσμα λεμονιου(ενα κουταλακι του γλυκου)


ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Σε ενα μπολ ανακτευουμε ολα τα στερεα υλικα(βανιλια,αλευρι κοσκινισμενι και την σοδα)
Χτυπαμε στο μιξερ την ζαχαρη με το βουτυρο(σε θερμοκρασια δωματιου)μεχρι να αφρατεψουν.Προσθετουμε και το μειγμα αλευρι σιγα σιγα οχι ολο μαζι.Στην συνεχεια το τζιτζερ και το ξυσμα.Στρωνουμε μια λαδοκολα σε ενα ταψι και με την βοηθεια ενος κουταλιου κοβουμε κομματια ζυμης και την τοποθετουμε με αποσταση στο ταψι μας.Οσο μπορουμε να κανουμε σχεδον ισομεγεθη κουλουρακια ωστε να ψηθουν ολα ομοιομορφα.Ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 βαθμους μεχρι να παρουν ενα ωραιο χρυσο χρωμα!!!!!καλη επιτυχια ειναι ευκολα και πεντανοστιμα!!!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

TUTMANIK (ΤΥΡΟΨΩΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ)

ΜΠΑΤΣΙΝΑ (ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΛΟΚΥΘΑ)