ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΣΙΖ ΚΕΙΚ ΜΕ ΜΥΖΗΘΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ

ΥΛΙΚΑ
250 γρ μπισκοτα ολικης αλεσης τυπου digestive
100 γρ βουτυρο
μισο κουτ κανελα
50 γρ φυστικη αιγινης
μισο φλυτζανι τσαγιου
1κιλο φρεσκια μυζηθρα
μισο φλυτζ ζαχαρη
μισο φλυτζ μελι
4αυγα
μια πρεζα μαστιχα κοπανισμενη

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Θρυμματιζουμε τα μπισκοτα μας.Τ βαουμε σε ενα μπολ,τα πασπαλιζουμε με κανελα και προσθετουμε και το λιωμενο βουτυρο.Το μειγμα μας πρεπει να γινει σαν ψιχουλα νωπα.Βουτυρωνουμε ενα ταψακι 23 η 25 εκ και στρωνουμε στον πατο του το μειγμα απο τα νωπα ψιχουλα.Το παταμε με την βοηθεια ενος κουταλιου να κολλησει.Στον μιξερ τωρα χτυπαμε τη μυζηθρα ,τη ζαχαρη,το μελι και την μαστιχα μεχρι να ενσωματωθουν ολα τα υλικα και γινει μια ωραια κρεμα.Προσθετουμε τα αυγα μεχρι να ενωθουν και αυτα καλα με το υπολοιπο μειγμα.Αδειαζουμε το μειγμα μας πανω στο στρωμενο μπισκοτο και ψηνουμε στους 180 βαθμους να για περιπου 40 λεπτα μεχρι να ροδισει το τσιζ κεικ μας.Αφηνουμε να κρυωσει καλα και σερβιρουμε με μελι και φυστικια.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

TUTMANIK (ΤΥΡΟΨΩΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ)

ΜΠΑΤΣΙΝΑ (ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΛΟΚΥΘΑ)