ΛΙΚΕΡ ΦΡΑΟΥΛΑΣ

ΥΛΙΚΑ
500γρ φραουλες
1 λιτρο βοτκα
500γρ ζαχαρη
200γρ νερο
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Πλενουμε και καθαριζουμε τις φραουλες και τις στεγνωνουμε καλα.Τις αδειαζουμε σε βαζο που κλεινει αεροστεγως και τις περιχυνουμε με την βοτκα.Κλεινουμε το βαζο και το αφηνουμε να μεινει ενα μηνα σε μερος με ηλιο ζεστο.Στην συνεχεια βραζουμε τη ζαχαρη με το νερο και αφοτου ξεκινει ο βρασμος μετραμε 1 λεπτο και το αφηνουμε να κρυωσει.Σουρωνουμε την βοτκα με τις φραουλες με την βοηθεια του σουρωτηρι και πιεζοντας καλα τις φραουλες να βγαλουν το χυμο τους.Αδειαζουμε την σουρωμενη βοτκα μεσα στο σιροπι.Ανακατευουμε και γεμιζουμε τα μπουκαλια μας.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

TUTMANIK (ΤΥΡΟΨΩΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ)

ΜΠΑΤΣΙΝΑ (ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΛΟΚΥΘΑ)