ΣΠΙΤΙΚΗ ΚΕΤΣΑΠ

ΥΛΙΚΑ
2 κσ ελαιολαδο
3 μετρια κρεμμυδακια ψιλοκομμενα
600 γρ ψιλοκομμενες ντοματες
2σκελιδες σκορδο
3/4φλ ζαχαρη
3/4φλ ξυδι
2κγ μουσταρδα
1/2κγμπαχαρι
1/2κγ γαριφαλο σκονη
1/2κγ αλατι
1/2κγ πιπερι
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Στο ελαιολαδο σοταρουμε το κρεμμυδι μμεχρι να γυαλισει,χαμηλωνουμε την φωτιαγια 5 λεπτα.Προσθετουμε τα υπολοιπα υλικα και σιγιβραουμε για μιση ωρα.Πολτοποιουμε την σαλτσα μας στο μουλτι.Την περναμε στην συνεχεια απο το σουρωτηρι και την ξανα βαουμε στην κατσαρολα και την βραζουμε για 30 λεπτα ακομα μεχρι να πηξει!!!!!μολις κρυωσει ειναι ετοιμη για σερβιρισμα!!!!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

TUTMANIK (ΤΥΡΟΨΩΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ)

ΜΠΑΤΣΙΝΑ (ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΛΟΚΥΘΑ)