ΤΥΡΟΚΡΟΚΕΤΕΣ

ΥΛΙΚΑ
200γρ τυρι τυπου gheddar
2 κσ γιαουρτι στραγγιστο
1κγ μπεικιν παουντερ
12 κσ κοφτες αλευρι για ολες τις χρησεις
αλατι και πιπερι
4 ασπραδια αυγων
2 κροκους αυγων

ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ
λιγο αλευρι
λαδι

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Σε ενα μπολ βαζουμε το τριμμενο τυρι μας ,το γιαουρτι ,το μπεικιν,το αλευρι,τους κροκους,τα ασπραδια και αλατοπιπερωνουμε,ανακατευουμε με την βοηθεια ενος κουταλιου.Το τοποθετουμε για μιση ωρα στο ψυγειο για να σφιξη η ζυμη μας.Με ενα κουταλι παιρνουμε ζυμη και με ενα δευτερο δινουμε σχημα κροκετας,αφου τελειωσουμε περναμε τις κροκετες απο το αλευρι να σκεπαστουν παντου.Ζεσταινουμε λαδι στο τηγανι και αφου καψει ,ριχνουμε τις κροκετες μας,τηγανιζουμε μεχρι να χρυσαφισουν και απο τις δυο πλευρες.Βαζουμε τις τυροκροκετες μας σε χαρτι κουζινας να φυγουν τα περιττα λαδια.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

TUTMANIK (ΤΥΡΟΨΩΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ)

ΜΠΑΤΣΙΝΑ (ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΛΟΚΥΘΑ)