ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ ΠΙΤΕΣ ΜΕ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΛΙAΣΤΗ ΝΤΟΜΑΤΑ



ΥΛΙΚΑ
μισο κιλο αλευρι για ολες τις χρησεις
1νωπη μαγια
2κουταλια γλυκου ζαχαρη
1μιση κουπα χλιαρο νερο
3κουταλιες ελαιολαδο
ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ
200 γρ φετα τριμμενη
λιαστη νντοματα
ριγανη και δεντρολιβανο

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Βαζουμε σε ενα μπολ το αλευρι,την μαγια  και την ζαχαρη και ανακατευουμε.Προσθετουμε το νερο και το ελαιολαδο και ανακατεουμε και ζυμωνουμε μεχρι να γινει μια μαλακια πολυ ζυμη.Βγαζουμε την ζυμη απο το μπολ και αν κολλαει στα χερια μας τα λαδωνουμε.Καλυπτουμε την ζυμη μας με μια μεμβρανη για μια ωρα.Κοβουμε την ζυμη μας σε 6 μπαλακια.Ανακατεουμε την φετα με την ντοματα και το δεντρολιβανο και την ριγανη.Ανοιγουμε καθε μπαλακι με την βοηθεια ενος μπλαστη οχι πολυ λεπτη ζυμη και το πασπαλιζουμε με το μειγμα του τυριου.Ανασηκωνουμε το φυλλαρακι μας αριστερα και δεξια σαν πουγκι και πιεζουμε με τα χερια μας να ξανα γινει μπαλα.Ανοιγουμε και παλι σε φυλλο στρογγυλο οχι πολυ λεπτο.Τα σκεπαζουμε και τα φηνουμε να σταθουν για 15 λεπτα.Ψηνουμε τις πιτουλες μας σε τηγανακι και τις γυρναμε να ψηνονται και απο τις 2 πλευρες.Σερβιρονται ζεστες η και κρυες αφου πρωτα θα τις πασπαλισουμε με ριγανη.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

TUTMANIK (ΤΥΡΟΨΩΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ)

ΜΠΑΤΣΙΝΑ (ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΛΟΚΥΘΑ)