ΧΟΙΡΙΝΟ ΡΑΓΟΥ ΜΕ ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ

ΥΛΙΚΑ
1κιλο χοιρινο
ελαιολαδο
1 μεγαλο καροτο
1 μεγαλο κρεμμυδι
2 κλωναρια σελερι
400γρ ντοματακι κονκασε
2σκελιδες σκορδο
1ποτηρι λευκο κρασι
αλατι πιπερι
500γρ λαζανια(η συνταγη για χυλοπιτες που εχουμε κανει)
καφαλοτυρι για το σερβιρισμα
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Σε μια κατσαρολα βαζουμε το ελαιολαδο και τσιγαριζουμε το κρεας μας σε κομματακια
για 5 λεπτα απο ολες τις πλευρες.Προσθετουμε το κρεμμυδι και τα λαχανικα μας.Σβηνουμε με το λευκο κρασι και χαμηλωνουμε την φωτια να εξατμιστει το αλκοολ.Προσθετουμε τα ντοματακια και αφηνουμε να σιγοβρασει για περιπου 45 λεπτα.Αλατοπιπερωνουμε και αφηνουμε να κρυωσει.Παιρνουμε τα κρετακια και τα καβουμε ψιλα ψιλα με τα χερια η με μαχαιρι.Πολτοποιουμε την σαλτσα με το μουλτι και ξανα βαζουμε μεσα το ψιλοκομμενο κρεας.Βραζουμε σε μια κατσαρολα με αλατι να  και  τις Ταλιατελας μας.Στραγγιζουμε και προσθετουμε ελαιολαδο στα ζυμαρικα μας.Σερβιρουμε τα λαζανια μας με το ραγου και τριμμενο κεφαλοτυρι!!!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

TUTMANIK (ΤΥΡΟΨΩΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ)

ΜΠΑΤΣΙΝΑ (ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΛΟΚΥΘΑ)