ΠΙΤΣΑ ΜΕ ΖΑΜΠΟΝ ΚΑΙ ΠΕΠΕΡΟΝΙ

ΥΛΙΚΑ
1/2 δοση ζυμης
1φλ τσαγιου σαλτσα ντοματας
5 φετες ζαμπον
12 φετες πεπερονι
1 μπαλα μοτσαρελα
150 γρ τριμμενο εμενταλ
1 πρασινη κομμενη πιπερια

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Ανοιγουμε την ζυμη μας σε φυλλο στρογγυλο και την απλωνουμε σε μια αλευρωμενη επιφανεια.Απλωνουμε στην επιφανεια της ζυμης την σαλτσα ντοματας,στην συνεχεια τις φετες ζαμπον,τις φετες μοτσαρελας,πασπαλιζουμε με το εμενταλ και τελος,απλωνουμε τις φετες πεπερονι και την πιπερια.Ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 200 βαθμους στις αντιστασεις για 40 λεπτα μεχρι να ροδισει η πιτσα μας.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

TUTMANIK (ΤΥΡΟΨΩΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ)

ΜΠΑΤΣΙΝΑ (ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΛΟΚΥΘΑ)