ΓΡΑΝΙΤΑ MOXITO

ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΚΕΡΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΓΡΑΝΙΤΕΣ!!!!!!!

ΥΛΙΚΑ
2μιση κουπες νερο
1/4κουπας τζιν
1/4χυμος λεμονιου η λαιμ
1λαιμ κομμενο στα 4
1κουπα μαυρη ζαχαρη
1/4 φυλλαρακια δυοσμου
ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΡΟΥΜΙ ΒΑΖΩ ΤΖΙΝ ΓΙΑΤΙ ΠΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΓΡΑΝΙΤΑ

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Βαζουμε σε μια κατσαρολα το νερο,το τζιν,το χυμο,το κομμενο λαιμ
τπ δυοσμο και την ζαχαρη.Τα αφηνουμε να παρουν μια βρασει και κατεβαζουμε απο την φωτια να κρυωσει.Περναμε απο το σουρωτηρη το μειγμα να μεινει μονο το ζουμι.Προσθετουμε λιγα φυλλα δυοσμου και το αδειαζουμε σε μεταλλικο δοχειο παγωτου η σε πλαστικα ποτηρακια του νερου μιας χρησεως ετσι ωστε να τα βγαζουμε σε μεριδες κατευθειαν.Βαζουμε την γρανιτα στην καταψηξη για 5 ωρες.Σερβιρουμε τριβωντας με εν πιρουνι την γρανιτα και βαζωντας την σε ποτηρια κοκτειλ με λιγα φυλλα δυοσμου και λαιμ.!!!!!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

TUTMANIK (ΤΥΡΟΨΩΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ)

ΜΠΑΤΣΙΝΑ (ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΛΟΚΥΘΑ)