ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΧΑΛΟΥΜΙ ΜΕ ΠΡΟΣΟΥΤΟ

ΥΛΙΚΑ
4 λουκανικα χωριατικα
1 πακετο χαλουμι
παπρικα η μπουκοβο
5 φετες προσουτο
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΣ
200γρ γιαουρτι στραγγιστο
60 γρ ταχινι
χυμος λεμονιου
αλατι και πιπερι

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Χαραζουμε τα λουκανικα σε 3 με 4 σημεια.Βρεχουμε το χαλουμι και το πασπαλιζουμε με παπρικα η μπουκοβο.,ωστε να κολλησει στην επιφανεια.Τυλιγουμε το κεντρο της καθε φετας με μια φετα προσουτο.Ψηνουμε στον φουρνο στο γκριλ τα λουκανικα και το χαλουμι μεχρι να ψηθουν και απο τις δυο πλευρες και να ροδισουν.ΣΩΣ:Ανακατευουμε ολα τα υλικα μαζι μεχρι να γινει ενα ομοιογενες μειγμα και το μεταφερουμε σε ενα μπολ.Σερβιρουμε σε ενα πιατο τα λουκανικα και το χαλουμι και συνοδευουμε με την σως.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

TUTMANIK (ΤΥΡΟΨΩΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ)

ΜΠΑΤΣΙΝΑ (ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΛΟΚΥΘΑ)