ΠΑΓΩΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ

ΥΛΙΚΑ
1 κρεμα γαλακτος 250ml
1 ζαχαρουχο γαλα
2 γιαουρτια 2% λιπαρα
5-6 σταγονες λεμονιου

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Χτυπαμε την κρεμα γαλακτος για 10 λεπτα μεχρι να γινει σαντιγυ.Προσθετουμε το ζαχαρουχο  και στην συνεχεια τα γιαουρτακια ανακατευουμε και στην συνεχεια χτυπαμε στο μιξερ.Προσθετουμε και τις σταγονες λεμονιου και τοποθετουμε το μειγμα στην  καταψυξη για 30 λεπτα.Στην συνεχεια το βγαζουμε απο την καταψυξη και χτυπαμε για αλλα 10 λεπτα και τα ξανα βαζουμε στην καταψυξη για 2 ωρες.Για περισσοτερη γευση μπορουμε να γαρνιρουμε το παγωτο μας με σιροπι της αρεσκειας μας.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

TUTMANIK (ΤΥΡΟΨΩΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ)

ΜΠΑΤΣΙΝΑ (ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΛΟΚΥΘΑ)