ΠΑΓΩΤΟ ΒΑΤΟΜΟΥΡΟ

ΥΛΙΚΑ
1κουτακι μορφατ σαντιγυ
1 ζαχαρουχο γαλα
400γρ βατομουρα

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Χτυπαμε το μορφατ στο μιξερ για 10 λεπτακια,προσθετουμε το ζαχαρουχο γαλα και συνεχιζουμε το χτυπημα προσθετοντας και τα βατομουρα.Βαζουμε το μειγμα στην καταψυξη για 30 λεπτα και στην συνεχεια το βγαζουμε και το ξανα χτυπαμε για αλλα 10 λεπτα.Στην συνεχεια ξανα βαζουμε το μειγμα στην καταψυξη για 2 ωρες και το παγωτο μας ειναι ετοιμο.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

TUTMANIK (ΤΥΡΟΨΩΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ)

ΜΠΑΤΣΙΝΑ (ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΛΟΚΥΘΑ)