ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΟΜΕΛΕΤΑ

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΓΡΗΓΟΡΟ ΦΑΓΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΝΟΙΚΟΚΙΡΕΣ!!


ΥΛΙΚΑ
1 κιλο μετριες πατατες
1 κουταλια ελαιολαδο
1 μεγαλο κρεμμυδι κομμενο σε λοριδες
75 γρ φετες ζαμπον
4 αυγα χτυπημενα
ΣΗΜΕΙΩΣΗ
΄Μπορουμε αν θελουμε να προσθεσουμε και ψιλλοκομενη κοκκινι πιπερια που ειναι πολυ καλη πηγη πρωτεινων


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κοβουμε τις πατατες σε κτβους και τις βραζουμε μεχρι ωστε να μαλακωσουν.Τις στραγγιζουμε καλα.Ζεσταινουμε το λαδι στο τηγανι μας και προσθετουμε το κρεμμτδακι μας και τσιγαριζουμε ελαφρα.Προσθετουμε το ζαμπον μας για 3 λεπτα.Προσθε
Εκτύπωση
Ισπανική ομελέτα με πατάτες (tortilla espanola)

τουμε τις πατατες και τις τσιγαριζουμε ελαφρα ανακατευοντας ελαφρα.Χαμηλωνουμε πολυ την φωτια μας και ανοιγουμε το γκριλ.Ριχνουμε τα αυγα στο τηγανι με τις πατατες και τα υπολοιπα υλικα.Τηγανιζουμε για 3 λεπτα μεχρι να πηξουν τα αυγα.Αλατοπιπερωνουμε και βαζουμε στο γκριλ το τηγανι για 4 λεπτα μεχρι να παρει χρωμα η ομελετα μας.Την βγαζουμε και την βαζουμε σε ενα πιατο μεχρι να κρυωσει και στην συνεχεια κοβουμε σε τριγωνα.!!!!!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

TUTMANIK (ΤΥΡΟΨΩΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ)

ΜΠΑΤΣΙΝΑ (ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΛΟΚΥΘΑ)