MAΦΙΝ ΜΕ ΚΑΛΑΜΠΟΚΑΛΕΥΡΟ

ΥΛΙΚΑ
300 γρ αλευρι για ολες τις χρησεις
140 γρ καλαμποκαλευρο
10 γρ αλατι
9 γρ μπεικιν
4 αυγα
240 mlαγελαδινο γαλα
180 ml φυτικο λαδι
30 ml συμπικνομενο χυμο πορτοκαλι
227 γρ ζαχαρη
λιγο βουτυρο για επαλειψη


ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Προθερμαινουμε τον φουρνο στους 200 βαθμους και αλειφουμε με λιγο βουτυρο 12 φορμακια για μαφιν.Σε ενα μπολ ανακατευουμε με το συρμα το αλευρι,το καλαμποκαλευρο,το μπεικιν και το αλατι.(ολα αυτα τα εχουμε κοσκινισει πρωτα να μας βγει αφρατο το μαφιν).
Στην συνεχεια χτυπαμε στον καδο του μιξερ τα αυγα,το γαλα,το λαδι,το χυμο πορτοκαλιου και την ζαχαρη για 2 λεπτα μεχρι να ασπρισει το μειγμα.Επειτα προσθετουμε το μειγμα με τα στερεα υλικα και χτυπαμε σε χαμηλη ταχυτητα ,μεχρι να ενσωματωθουν καλα ολα τα υλικα.Γε μιζουμε τα φορμακια καλυπτοντας 3/4 της επιφανειας .Ψηνουμε για 20 λεπτα.Αφηνουμε τα μαφιν να κρυωσουν για 30 λεπτα και στην συνεχεια ξεφορμαρουμε και σερβιρουμε.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

TUTMANIK (ΤΥΡΟΨΩΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ)

ΜΠΑΤΣΙΝΑ (ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΛΟΚΥΘΑ)