XOIΡΙΝΕΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ

ΥΛΙΚΑ
4χοιρινες μπριζολες με κοκαλο
4 κοτ ελαιολαδο
1 κουτ ξιδι μπαλσαμικο
2κουτ ψιλοκκομενο θυμαρι
600γρ πατατες κομμενες σε φετες
2 κρεμμυδια σε χοντρες ροδελες
2 βολβοι φοινοκιο ψιλοκομμενοι
2 πιπεριες σε φετες
200γρ μανιταρια κομμενα στη μεση
1 κουτ μαιντανος ψιλοκομμενος

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Σε ενα μπολ βαζουμε τις μπριζολες,περιχυνουμε με το ελαιολαδο,το ξιδι και σκορπαμε και το θυμαρι.Ανακατευουμε και αφηνουμε στην ακρη.Προθερμαινουμε τον φουρνο μας στους 220 βαθμους.Τακτοποιουμε τις πατατες σε ενα ρηχο ταψακι μαζι μετα κρεμμυδια,το φοινοκιο και τις πιπεριες και ριχνουμε και λιγο ελαιολαδο.Αλατοπιπερωνουμε και βαζουμε απο επανω τους και τις μπριζολες.Ψηνουμε για 15 λεπτα και χαμηλωνουμε την φωτια στους 180 βαθμους  και συνεχιζουμε το ψησιμο για 30 τουλαχιστον.Στην συνεχεια προσθετουμε και τα μανιταρια και ψηνουμε για αλλα10 λεπτα.Σερβιρουμε περιχυνοντας μαιντανο στην καθε μεριδα!!!!!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

TUTMANIK (ΤΥΡΟΨΩΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ)

ΜΠΑΤΣΙΝΑ (ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΛΟΚΥΘΑ)