ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΑ

ΥΛΙΚΑ
3 φλιτζ ινδικη καρυδα
1γλιτζ τσαγιου ζαχαρη
3 αυγα
50γρ βουτυρο
κερασακια γλασε

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Σπαμε τα αυγα σε ενα μπολ και τα ανακατευουμε.Σε ενα κατσαρολακι βαζουμε την ζαχαρη,το βουτυρο και τα αυγα σε χαμηλη φωτια κμεχρι να λιωσει η ζαχαρη.Κατεβαζουμε απο την φωτια και ριχνουμε την καρυδα,ανακατευουμε και αφηνουμε να κρυωσει καλα.Περνουμε ενα κορνε και βαζουμε μεσα το μειγμα μας.Σε ενα ταψακι βαζουμε λαδοκολα και κανουμε ροζετες και απο πανω ενα κερασακι γλασε.Ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο για 20 λεπτα σετις αντιστασεις στους 180 βαθμους.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

TUTMANIK (ΤΥΡΟΨΩΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ)

ΜΠΑΤΣΙΝΑ (ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΛΟΚΥΘΑ)