ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙΑ ΚΕΡΑΣΜΑ

ΥΛΙΚΑ
1αυγο μεσαιο μεγεθος
50 ml γαλα
100γρ ζαχαρη ψιλη
2 φυλλα σφολιατας

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Σε ενα μπολ χτυπαμε λιγο το αυγο με το γαλα και με ενα πινελο αλειφουμε τα φυλλα σφολιατας.Τα πασπαλιζουμε με ζαχαρη.Ξεκιναμε και τυλιγουμε το φυλλο το ενα πιανουμε την μια πλευρα του και τυλιγουμε σε ρολο οταν φτασουμε στην μεση σταματε και αρχιζουμε να τυλιγουμε απο την αντιθετη πλευρα.ετσι ωστε τα δυο ρολα να ενωθουνστο κεντρο.Την ιδια διαδικασια επαναλαμβανουμε και με το αλλο φυλλο.Βαζουμε τα ρολα μας στην καταψηξη για 10 λεπτα ωστε να μπορεσουμε να τα κοψουμε ποιο ευκολα.Ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο για 15 με 20 λεπτα στον αερα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

TUTMANIK (ΤΥΡΟΨΩΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ)

ΜΠΑΤΣΙΝΑ (ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΛΟΚΥΘΑ)