ΠΑΣΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΠΟΥΡΑΚΙΑ

ΥΛΙΚΑ
200γρ κρεμα γαλακτος
250 γρ κουβερτουρα
1 κουτ σουπας μελι
1 σφηνακι ρουμι μαυρο
3 μπισκοτα τυπου diegestive
πουρακια
τριμμενη λευκη σοκολατα
και κακαο για το πασπαλιζμα
50 γρ βουτυρο

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Σε ενα κατσαρολακι βαζουμε την κρεμα γαλακτος μεχρι να ερθει σε σημειο βρασμου.Κατεβαζουμε.Σε ενα μπολ εχουμε κοψει κομματακια την σοκολατα κουβερτουρα και αδειαζουμε καυτη την κρεμα ανακατευουμε μεχρι να λιωσει τελειως .Εντωμεταξυ εχουμε προσθεσει το βουτυρο το ρουμι και το μελι.Ανακτευουμε μεχρι να γυαλισει η σοκολατα μας.Παιρνουμε ενα τσερκι μικρο στρογγυλο και τοποθετουμε ενα μπισκοτο κατω κατω,αδειαζουμε λιγο απο το μειγμα σοκολατας και βαζουμε και το επομενο και αδειαζουμε το υπολοιπο μειγμα σοκολατας.Τοποθετουμε στο ψυγει για 2 ωρες.Αφαιρουμε το τσερκι και βαζουμε γυρω γυρω πουρακια και απο πανω τριμμενη λευκη σοκολατα και ενα μπισκοτο στην μεση.Τελος πασπαλιζουμε με λιγο κακαο και η παστα μας ειναι ετοιμη να την απολαυσουμεεεεεεεεεε!!!!!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

TUTMANIK (ΤΥΡΟΨΩΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ)

ΜΠΑΤΣΙΝΑ (ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΛΟΚΥΘΑ)