ΓΛΥΚΟ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΚΙ

ΥΛΙΚΑ
1 κιλο μελιτζανακι μικρο
για το σιροπι
3 κουπες νερο
4κουπες ζαχαρη
λιγες σταγονες λεμονι
1ξυλακι κανελα


ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Καθαριζουμε και πλενουμε τα μελιτζανακια μας απο το κοτσανι τους.Τα τοποθετουμε σε μια κατσαρολα με νερο οσο να καλυφτουν.Βραζουμε για 2 λεπτα και σουρωνουμε,επαναλαμβανουμε αλλη μια φορα.Βαζουμε τα υλικα για σιροπι,μολις παρουν βρασει βαζουμε και τα μελιτζανακια μας.Βραζουμε μεχρι να δεσει το σιροπι.Στο τελος βαζουμε τις σταγονες λεμονι.Καλη επιτυχια!!!!
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

TUTMANIK (ΤΥΡΟΨΩΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ)

ΜΠΑΤΣΙΝΑ (ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΛΟΚΥΘΑ)