ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΣΤΡΙΦΤΗ

ΥΛΙΚΑ
1δοση βασικη ζυμη χωριατικη
4 αυγα
1ποτηρι του τσαγιου κρεμα γαλακτος
πιπερι
300γρ φετα τυρι
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Χωριζουμε την ζυμη μας σε 6 μπαλιτσες.Ανοιγουμε ενα ενα τα φυλλα μας οσο ποιο που μπορουμε.Σε ενα μπολ ανακατευουμε την φετα την κρεμα και τα χτυπημενα αυγουλακια.Αλατιζουμε ελαφρα και βαζουμε και πιπερακι.Σε εκαθε ενα φυλλο βαζουμε απο την μια μονο πλευρα απο το μειγμα τυριου και ρολαρουμε την ζυμη.Την τοποθετουμε σαν σαλιγκαρο αρχιζοντας να τις βαζουμε απο την μεση του ταψιου.Σιγα σιγα γεμιζουμε  το ταψι μας ολο.Ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο για 1 ωρα στους 180 βαθμους στις αντιστασεις.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

TUTMANIK (ΤΥΡΟΨΩΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ)

ΜΠΑΤΣΙΝΑ (ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΛΟΚΥΘΑ)