ΤΣΟΥΡΕΚΟΚΟΥΛΟΥΡΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

ΥΛΙΚΑ
1ποτηρι χλιαρο γαλα
2 αυγα
1 ξερη μαγια
1κουτ γλυκου κοφτο αλατι
1κουτ γλυκου μπεικιν
1/2κουπα ζαχαρη κρυσταλικη
100γρ βουτυρο
2βανιλιες
ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ
ΜΕΡΕΝΤΑ
ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
ΚΑΙ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΚΑΡΑΜΕΛΑΣ

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ






Σε ενα μπολ βαζουμε,την μαγια,το αλατι,την ζαχαρη,το βουτυρο,το μπεικιν και στην συνεχεια το γαλα το χλιαρο προσοχη,οχι καυτο ουτε κρυο.Ανακατευουμε καλα και προσθετουμε τα χτυπημενα αυγα και το αλευρι και στην συνεχεια τις βανιλιες.Ζυμωνουμε μεχρι να πετυχουμε μια ευπλαστη ζυμη.Σκεπαζουμε και αφηνουμε μιση ωρα.Στην συνεχεια χωριζουμε την ζυμη μας σε τρεις μπαλες.Ανοιγουμε καθε μπαλα οσο ποιο πολυ μπορουμε.Απλωνουμε την γεμιση που θελουμε στην μιση πλευρα της ζυμης.Αναδιπλωνουμε την ζυμη και κοβουμε σε λωριδες.Καθε μια λωριδα την στριφογυριζουμε και την κανουμε σαλιγκαρο.Τοποθετουμε τα κουλουρακια μας σε βουτυρωμενη λαμαρινα.Αφηνουμε για 20 λεπτα και στην συνεχεια ψηνουμε,για 30 λεπτα μεχρι να ροδισουν σε προθερμασμενο φουρνο στους 200 βαθμους!!!!!!καλη επιτυχια για τυχον αποριες ρωτηστε με!!!!!
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

TUTMANIK (ΤΥΡΟΨΩΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ)

ΜΠΑΤΣΙΝΑ (ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΛΟΚΥΘΑ)