ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΩΝ ΚΑΙ ΛΕΥΚΟ ΓΛΑΣΟ

ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΩΝ ΚΑΙ ΛΕΥΚΟ ΓΛΑΣΟ

ΥΛΙΚΑ
1ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
1/2ΦΛΙΤΖ ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ
1/2 ΦΛΙΤΖ ΧΥΜΟ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙΟΥ
ΞΥΣΜΑ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙΟΥ,ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ΚΑΙ ΛΕΜΟΝΙΟΥ
1 1/2ΦΛΙΤΖ ΖΑΧΑΡΗ
6 ΑΥΓΑ
2ΦΛΙΤΖ ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ
...
1ΦΛΙΤΖ ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΣΠΡΙΣΜΕΝΑ,ΣΕ ΣΚΟΝΗ
3ΚΟΥΤ ΓΛΥΚ ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ
1ΚΟΥΤ ΑΡΩΜΑ ΠΙΚΡΑΜΥΓΔΑΛΟΥ

ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΑΣΟ
3 ΚΟΥΤΑ ΣΟΥΠ ΒΟΥΤΥΡΟ ΦΡΕΣΚΟ
1 1/2 ΦΛΙΤΖ ΖΑΖΑΡΗ ΑΧΝΗ
4ΚΟΥΤ ΣΟΥΠΑΣ ΓΑΛΑ
ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΛΕΜΟΝΙΟΥ
ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΦΙΛΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΡΝΙΡΙΣΜΑ

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
ΑΝΑΚΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΟΝΗ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ.
ΧΤΥΠΑΜΕ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΤΟ ΛΑΔΙ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΑΚΑΤΕΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΣΠΡΙΣΕΙ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ.
ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΥΑΓΑ ΕΝΑ ΕΝΑΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΑΚΑΤΕΜΑΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΠΙΚΡΑΜΥΓΔΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΞΥΣΜΑΤΑΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΧΥΜΟΥΣ.
ΑΔΕΙΖΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΑΛΕΥΡΙΟΥ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΙΓΜΑ ΛΕΙΟ ΚΑΙ ΟΜΙΟΓΕΝΕΣ.
ΒΟΥΤΥΡΩΜΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΜΑ 23 ΜΕ 24 ΕΚ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ.
ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 50 ΛΕΠΤΑ ΣΤΟΥΣ 175 ΒΑΘΜΟΥΣ.ΟΤΑΝ ΨΗΘΕΙ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΑΡΑ.
ΕΤΟΙΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΓΛΑΣΟ
ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΜΟΛΙΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΧΑΜΗΛΒΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΜΟΛΙΣ ΑΛΑΞΕΙ ΛΙΓΟ ΣΚΟΥΡΙΝΕΙ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ
ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΧΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ.
ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΛΕΜΟΝΙΟΥ.
ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΙΑΤΕΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΓΛΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΥΓΔΑΛΟ ΦΙΛΕ!!!!!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

TUTMANIK (ΤΥΡΟΨΩΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ)

ΜΠΑΤΣΙΝΑ (ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΛΟΚΥΘΑ)