ΟΜΕΛΕΤΑ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

ΥΛΙΚΑ
3 αυγα
1ξερο κρεμμυδι
1πιπερια φλωρινης
1χουφτα καπαρη
5με 6 ντοματινια
50 ml γαλα εβαπορε
λιγο φοινοκιο
λιγη χοτροκομμενη φετα
ριγανη,θυμαρι,αλατι και πιπερι
ελαιολαδο


ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ




Κοβουμε ολα τα λαχανικα μας σε ροδελες.Βζουμε ενα τηγανακι να καψει με λιγο ελαιολαδο,ριχνουμε μεσα τα κρεμμυδια ,το φοινοκιο και τις πιπεριες,σοταρουμε σε μεγαλη θερμοκρασια και μολις παρουν χρωμα κατεβαζουμε την θερμοκρασια πολυ,αλατιζουμε και ριχνουμε και τα μυρωδικα μας,στην συνεχεια ριχνουμε τις ντοματες και την καπαρη.Σε ενα μπολ ανακατευουμε τα αυγα με το γαλα και ριχνουμε λιγο αλατι και πιπερι.Αδειαζουμε το μειγμα απο τα αυγα και αυτα στο τηγανι,δεν ανακατευουμε μονο κοιταμε να παει παντου το αυγο.Μολις δουμε οτι αρχιζει να πηζει ριχνουμε και χοτροκομμενη την φετα.Σβηνουμε την εστια και αφηνουμε την ομελετα σκεπαζμενη με ενα πιατο για 10 λεπτα πανω στην ζεστη εστια!!!!!!!σρβιρουμε με φρεσκο κριτσινιστω ψωμακι!!!!καλη επιτυχια!!!!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

TUTMANIK (ΤΥΡΟΨΩΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ)

ΜΠΑΤΣΙΝΑ (ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΛΟΚΥΘΑ)