ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ ΜΕ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ

ΥΛΙΚΑ
200γρ ξερα φρουτα
1κουτι υποβρυχιο
200γρ καρυδι τριμμενο
250 γρ κουβερτουρα
50 γρ βουτυρο

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ



Σε ενα κατσαρολακι λιωνουμε το υποβρυχιο,κατεβαζουμε και το βαζουμε σε ενα μπολ,και του προσθετουμε το καρυδι και τα ξερα φρουτα κομμενα σε μικρα κομματακια.Ανακατευουμε και το αφηνουμε να κρυωσει.Λιωνουμε σε μπεν μαρι την κουβερτουρα,προσθετουμε και το βουτυρο.Πλαθουμε σε μπαλιτσες το μειγμα με το υποβρυχιο και το αφηνουμε για μιση ωρα στο ψυγειο να σφιξει.Στην συνεχεια ριχνουμε μια μια μπαλιτσα στην σοκολατα και αφηνουμε να στεγνωσουν σε αντικολητικο χαρτι!!!!!!καλη επιτυχια!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

TUTMANIK (ΤΥΡΟΨΩΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ)

ΜΠΑΤΣΙΝΑ (ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΛΟΚΥΘΑ)