ΚΕΙΚ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ

ΚΕΙΚ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ

ΥΛΙΚΑ
225 ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ
250 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ
4ΑΥΓΑ
150 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΧΡΗΣΕΙΣ
250 ΓΡ ΦΥΣΤΙΚΙ ΑΙΓΙΝΗΣ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΣΕ ΣΚΟΝΗ
4ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΜΑΣΤΙΧΕΛΑΙΟ Η 1ΚΟΥ ΓΛΥΚ ΣΚΟΝΗ ΜΑΣΤΙΧΑΣ

...
ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΡΝΙΡΙΣΜΑ
ΑΧΝΗ ΖΑΧΑΡΗ

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ,ΤΗΝ ΑΧΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΣΤΙΚΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΡΕΜΑ.
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΤΑ ΑΥΓΑ,ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΞΕΡ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΣΤΙΧΑ.
ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΓΙΑ 3 ΩΡΕΣ.ΤΟ ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΒΟΥΤΥΡΩΜΕΝΗ ΛΑΜΑΡΙΝΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ.
ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 170 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ.
ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΧΝΗ ΖΑΧΑΡΗ!!!!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!
Δείτε περισσότερα

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

TUTMANIK (ΤΥΡΟΨΩΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ)

ΜΠΑΤΣΙΝΑ (ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΛΟΚΥΘΑ)