ΠΑΒΛΟΒΑ

ΥΛΙΚΑ
5 ΑΣΠΡΑΔΙΑ ΑΥΓΩΝ
1 1/2 ΚΟΥΠΑ ΖΑΧΑΡΗ
ΓΕΜΙΣΗ
500ΓΡ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
1 ΚΟΥΠΑ ΖΑΧΑΡΗ
ΛΙΓΕΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΡΟΔΟΝΕΡΟ
ΦΡΑΟΥΛΕΣ Η ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΦΡΑΟΥΛΑ

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΑ ΑΣΠΡΑΔΙΑ ΑΥΓΩΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΟΛ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΜΑΣ
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΔΟΝΕΡΟ,ΧΤΥΠΑΜΕ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΚΟΜΑ,ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΜΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΤΟ ΣΧΗΜΑ,ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 140 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 55 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ.
ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΣΦΙΧΤΗ ΣΑΝΤΙΓΥ!!!!!





ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΑΝΤΙΓΥ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΜΑΡΕΓΓΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΑΖΟΥΜΕ Η ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΥΝΙΣΤΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΠΟΧΗΣ,Η ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΦΡΑΟΥΛΑΣ!!!!!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

TUTMANIK (ΤΥΡΟΨΩΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ)

ΜΠΑΤΣΙΝΑ (ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΛΟΚΥΘΑ)