ΤΕΛΕΙΑ ΖΥΜΗ ΓΙΑ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΟΥΚΑΝΟΠΙΤΑΚΙΑ

ΥΛΙΚΑ
1ποτηρι νερου γαλα χλιαρο
1φλιτζανι του καφε ελαιολαδο
αλευρι οσο παρει
αλατι
1/2 κουτ ζαχαρη
1φακελακι ξερη μαγια

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Σε ενα μπολ βαζουμε το γαλα και το λαδι,ριχνουμε μεσα την μαγια να την διαλυσουμε,στην συνεχεια ριχνουμε την ζαχαρη και το αλατι και σιγα το αλευρι για ολες τις χρησεις.Φτιαχνουμε μια μαλακη ζυμη και την αφηνουμε να φουσκωσει.Πλαθουμε και χωριζουμε σε μπαλιτσες τις ανοιγουμε και σε φυλλαρακια γεμιζουμε με την γεμιση της αρεσκειας μας.Εγω στην προκειμενη εχω βαλει σε μερικα λουκανικακια πικ νικ και σε μερικα φετα με ξερο δυοσμο.Ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο μεχρι να ροδισουν στους 180 βαθμους στον αερα.Καλη επιτυχια!!!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

TUTMANIK (ΤΥΡΟΨΩΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ)

ΜΠΑΤΣΙΝΑ (ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΛΟΚΥΘΑ)