ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ

ΥΛΙΚΑ
2 κουπες κριθαρακι
1 ξερο κρεμμυδι ψιλοκομμενο
1σκελιδα σκορδο
1/2κουπα καλαμποκι
1/2κουπα αρακα
5φετες μπεικον
1καροτο τριμμενο
2κουτ σουπας τυρι κατικι
1/2 κουπα κρεμα γαλακτος
1/2 κουπα τυρι τριμμενο ρεγγατο
1λιτρο ζωμο κοτοπουλο
1/2 ποτηρι λευκο κρασι
αλατι και πιπερι


ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Σε μια κατσαρολα ριχνουμε ελαιολαδο και σοταρουμε το ψιλοκομμενο κρεμμυδι,το σκορδο,το μπεικον και το κριθαρακια στην συνεχεια σβηνουμε με το κρασι,το αφηνουμε να εξατμιστη τελειως,ριχνουμε το καλαμποκι,τον αρακα και το καροτα,ανακατευουμε και ριχνουμε τον ζωμο λιγο λιγο ,μολις βρασει το κριθαρακι μας βαζουμε το τυρι κρεμα και την κρεμα γαλακτος,και τελος το τυρι τριμμενο και αλατι και πιπερι οσο εσεις θελετε!!!!!!!σερβιρεται ζεστο!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

TUTMANIK (ΤΥΡΟΨΩΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ)

ΜΠΑΤΣΙΝΑ (ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΛΟΚΥΘΑ)