ΝΤΟΝΑΤΣ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ

ΝΤΟΝΑΤΣ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ!!
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΥΜΗ
8ΦΛΙΤΖ ΑΛΕΥΡΙ
1 2/3 ΦΛΙΤΖ ΓΑΛΑ ΧΛΙΑΡΟ
2/3 ΤΟΥ ΦΛΙΤΖ ΝΕΡΟ
2 ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΞΕΡΗ ΜΑΓΙΑ
... 2ΚΟΥΤ ΓΛΥΚ ΑΛΑΤΙ
1ΑΥΓΟ
2/3 ΚΟΥΠΑς ΖΑΧΑΡΗ
2/3 ΚΟΥΠΑΣ ΒΟΥΤΥΡΟ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΚΟΣΚΙΝΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΙΚΙΝ
ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΟ ΧΛΙΑΡΟ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΤΗΝ ΜΑΓΙΑ
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΛΙΩΜΕΝΟ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΤΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΙ
ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΑΛΕΥΡΙΟΥ ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ
ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ 30 ΜΕ 40 ΓΡ ΤΑ ΠΛΑΘΟΥΜΕ ΣΕ ΜΠΑΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΟΥΝ ΓΙΑ 30 ΛΕΠΤΑ
ΤΗΓΑΝΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΝΤΟΝΑΤΣ ΣΕ ΚΑΥΤΟ ΛΑΔΙ
ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΠΟΡΟΦΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ
ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΡΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΙ ΤΟΥ ΝΤΟΝΑΤΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΡΥΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΜΑΣ
ΕΓΩ ΤΑ ΓΕΜΙΣΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΠΑΤΙΣΕΡΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΡΩΜΑΤΙΣΑΜΕ ΛΕΜΟΝΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΧΝΗ ΖΑΧΑΡΗ!!!!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

TUTMANIK (ΤΥΡΟΨΩΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ)

ΜΠΑΤΣΙΝΑ (ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΛΟΚΥΘΑ)