ΚΟΤΟΠΙΤΑ ΜΕ ΖΥΜΗ ΑΠΟ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΗ ΜΕ ΠΡΑΣΑ ΚΑΙ ΠΑΠΡΙΚΑ

ΚΟΤΟΠΙΤΑ ΜΕ ΖΥΜΗ ΑΠΟ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΗ ΜΕ ΠΡΑΣΑ ΚΑΙ ΠΑΠΡΙΚΑ!!
ΥΛΙΚΑ
1ΚΟΥΠΑ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΨΙΛΟ
2ΚΟΥΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ ΜΑΛΑΚΟ
ΑΛΑΤΙ
ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΟΣΟ ΠΑΡΕΙ
... ΓΕΜΙΣΗ
1ΣΤΗΘΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΟΜΜΕΝΟ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ
1ΠΡΑΣΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
1ΞΕΡΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΟΜΜΕΝΟ ΣΕ ΦΕΤΕΣ
ΠΑΠΡΙΚΑ
1ΣΦΗΝΑΚΙ ΤΣΙΠΟΥΡΟ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
1ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ
ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ
ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΤΗΣ ΖΥΜΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΚΑΙ ΠΛΑΘΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΖΥΜΗ ΜΑΛΑΚΗ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ
ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΑΚΙ ΤΣΙΓΑΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ,ΤΑ ΠΑΡΑΣΑ,ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΡΑΘΟΥΝ
ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΠΡΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΡΝΟ ΜΑΙΝΤΑΝΟ
ΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΥΜΗ ΜΑΣ ΣΕ 6 ΜΠΑΛΙΤΣΕΣ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΠΑΛΙΤΣΑ ΣΕ ΦΥΛΛΟ ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΛΕΠΤΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΕΙ Η ΖΥΜΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΛΕΥΡΩΝΟΥΜΕ ΒΑΖΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΛΑΔΑΚΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΠΛΑΣΤΙ ΜΑΣ
ΒΑΖΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΓΕΜΙΣΗ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΖΥΜΗΣ ΚΑΙ ΚΛΟΙΝΟΥΜΕ ΦΑΚΕΛΟ
ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΓΙΑ 30 ΜΕ 40 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΒΟΥΤΥΡΩΝΟΥΜΕ
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

TUTMANIK (ΤΥΡΟΨΩΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ)

ΜΠΑΤΣΙΝΑ (ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΛΟΚΥΘΑ)