ΜΠΟΥΡΕΚΙ ΜΕ ΖΥΜΗ ΠΑΤΑΤΑΣ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΗ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΜΠΕΙΚΟΝ

ΜΠΟΥΡΕΚΙ ΜΕ ΖΥΜΗ ΠΑΤΑΤΑΣ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΗ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΜΠΕΙΚΟΝ!!!!!
ΥΛΙΚΑ
1 ΚΙΛΟ ΠΑΤΑΤΕΣ ΒΡΑΣΜΕΝΕΣ ΣΕ ΑΛΑΤΟΝΕΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΦΛΟΥΔΑ
1ΚΟΥΠΑ ΓΑΛΑ 250 ΓΡ
2 ΑΥΓΑ
100 ΓΡ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ
... 500ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ ΣΚΛΗΡΟ
ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ
ΓΕΜΙΣΗ
ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΛΕΥΚΑ ΜΙΚΡΑ ΤΑ ΚΛΑΣΙΚΑ
ΑΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΟΤΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙ ΘΕΛΕΤΕ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΜΟΥΛΙΑΣΕΙ Η ΠΛΕΥΡΩΤΟΥΣ
1ΞΕΡΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
1ΠΙΠΕΡΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΜΜΕΝΗ ΣΕ ΚΟΝΚΑΣΕ
1ΠΟΤΗΡΙ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΞΕΦΛΟΥΔΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΝΑΜΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΥΛΟ Η ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΝΤΡΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥΤΡΙΦΤΗ
ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΥΜΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ
ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟ ΖΥΜΑΡΙ ΜΑΣ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΓΙΑ 30 ΛΕΠΤΑ
ΤΣΙΓΑΡΙΖΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΠΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΜΟΛΙΣ ΕΞΑΤΜΙΣΤΗ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΕ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ Η ΓΕΜΙΣΗ
ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΥΜΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΝΟΣ ΠΛΑΣΤΗ ΣΕ ΕΝΑ ΧΟΤΡΟ ΦΥΛΛΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 1 ΕΚ
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΖΥΜΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΥΛΙΓΟΥΜΕ ΣΕ ΡΟΛΟ
ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΡΟΛΟ.ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΕ ΜΕΤΡΙΑ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΟΔΙΣΕΙ!!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

TUTMANIK (ΤΥΡΟΨΩΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ)

ΜΠΑΤΣΙΝΑ (ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΛΟΚΥΘΑ)