Τορτελι'νια χειροπο'ιητα!!

Υλικα
100γρ αλευρι 000
1αυγο
αλατι και λιγο νερακι
Για καθε ατομο ειναι και 1 αυγο και 100γρ αλευρι.
Δηλαδη για τρια ατομα ειναι 300γρ αλευρι και τρια αυγα.
Τα ανακατευουμε ολα μαζι και φτιαχνουμε μια μπαλιτσα ,ειναι 
λιγο σκληρη ζυμη.Αφηνουμε να ξεκουραστει και ανοιγουμε ψιλο ζυμαρι,
και παιρνουμε ενα κουπατ η ενα ποτηρι και κανουμε κυκους.
Κανουμε μια γεμιση οπως π.χ με σπανακι η με τυρι ρικοτα.
βραζουμε νερο με αλατι σε μια κατσαρολα και τα ριχνουμε μεσα μεχρι να ανεβουν στην επιφανεια του πυθμενα.περιπου 10 λεπτα.το βιντεο δεν ειναι δικο μου !!!!!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

TUTMANIK (ΤΥΡΟΨΩΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ)

ΜΠΑΤΣΙΝΑ (ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΛΟΚΥΘΑ)